Devirusare & Optimizare

Devirusarea este cheia ideală pentru integritatea și protejarea informației. 

Virușii sunt creați pentru a citi, a modifica și  a răspândi informația din calculator pentru a putea fi folosită ulterior în diferite scopuri.

Instalare sistem de operare Windows 10 sau refresh sistem de operare actual

Pachetul de instalare Windows include sistem de operare original și licențiat, curățare fizică a dispozitivului, instalarea driverelor necesare pentru functionarea tuturor componentelor și instalarea programelor de bază pentru utilizarea cotidiană. 

upgradează-ti sistemul pentru un plus de viteză și performanță

  Fie că dorești performanțe mai bune de la calculatorul tău sau să înlocuiești piesele defecte cu unele mai bune, echipa WeSoftware asigură upgrade la prețuri avantajoase, oferind consultanță gratuită în ce privește alegerea componentelor și alte informații importante precum compatibilitatea acestora.
Atunci când doriti să faceti upgrade la un sistem, exista anumite componente ce pot fi inlocuite cu unele mai performante, desi nu este necesară inlocuire tuturor componentelor, aceasta fiind alegerea clientului în funcție de necesitate și buget.
Spre deosebire de un laptop, un desktop pc poate fi îmbunătățit mult mai ușor prin înlocuirea anumitor componente  cheie, cu unele mai performante, operațiune mult mai complicată și uneori imposibilă în cazul laptopurilor.

Alege Calculatoare, Laptop Refurbished cu Garanție 3 Ani.
Economisesti 40% și primesti Licență Microsoft Refurbished Gratuit!

Un produs rulat dar de calitate, sau unul nou? ( comercializăm și produse noi ) 

Toți cunoaștem că poți achiziționa modele de Volkswagen, Audi, BMW sau Mercedes rulate, cu garanție, la aproximativ aceeasi valoare ca a unei Dacii noi. Explicația este ca BMW-ul sau Mercedes-ul sunt produse rulate și din acest motiv pretul lor este scazut cu 30% – 60% față de un BMW sau un Merecedes nou. 

Aceeasi situație o intalnim si comparând un calculator sau laptop nou, asamblat din componente în România, cu unul refurbished, asamblat la standardul de calitate impus de brandul sub care este comercializat.

 Dumneavoastra pentru ce ati opta? O Dacie noua sau un Volkswagen, Audi, Bmw sau Mercedes rulat? Calculator nou și ieftin sau produs rulat, dar mult mai fiabil și de calitate ?

PERFORMANȚĂ

Un computer de gaming bun poate face diferența atunci când avem nevoie de performanță iar placa video și procesorul sunt probabil cele mai importante aspecte. Spre deosebire de o configurație de jocuri realizată de utilizator, sistemele de gaming de tip brand sunt gândite pentru o maximă compatibilitate a componentelor și sunt testate înainte de a fi lansate pe piață.
Acest lucru înseamnă că nu prea veți avea probleme dupa diversele update-uri de bios sau de drivere și totul va funcționa la parametri normali pentru multă vreme. Din punct de vedere al performanței, procesorul și placa video sunt cele mai importante componente.
Majoritatea PC-urilor de gaming de top folosesc procesoare Intel core i7 de ultimă generație.
Variantele K ale procesoarelor (de exmplu i7-9700K) sunt ușor overclock-abile, mai ales că multe plăci de bază din astfel de sisteme oferă această posibilitate.
Sistemele de gaming cu procesoare core i5 sunt din categoria mid-range și oferă și acestea peformanțe destul de mari. Modele i3 în schimb sunt orientate pentru jocuri fără cerințe prea mari.

Sisteme gaming de tip brand sau personalizate

PREȚURI AVANTAJOASE

Configuratii pentru toate bugetele, cu cele mai noi platforme. Echipa WeSoftware îți este alături pas cu pas în a descoperi gamerul din tine! Vrei mai multe FPS-uri sau vrei să dai un boost la jocul tău pe viitor?
Nici o problemă!.
Orice platformă pe care construim sistemul, îți garantează o modalitate eficientă de upgrade chiar și pe viitor, fără a fi nevoit să înlocuiești și alte componente cheie.
Un sistem configurat inteligent, va suporta cu ușurintă componente mai puternice pe viitor, chiar dacă acum bugetul ți-a fost limitat.

SUPORT TEHNIC

Asigurăm asamblarea și testarea orcărui sistem de gaming achizitionat de la noi înainte de a fi predat clientului.
Garanția componentelor variază între 3-5 ani, în funcție de brand.