Servicii SEO - Optimizare site pentru motoarele de cautare

SEO inseamnă o prezență vizibilă și eficientă în motoarele de căutare, care ajută la creșterea vânzărilor, a profitabilității, dar și la eficientizarea costurilor clienților prin targetarea corectă.

Cheia marketingului online - SEO

Untitled-design-57.png
Ce este SEO ?

Noţiunea de SEO a apărut prin anii 90, fiind o abreviere de la Search Engine Optimization, adică: optimizarea pentru motoarele de căutare. 

În acelaşi timp, aceeaşi abreviere se referă şi la persoanele care practică această „meserie”. 

În epoca timpurie a internetului, atunci când existau doar „câteva” site-uri în total (de fapt câteva milioane, faţă de cele peste 20 miliarde, estimate în prezent) au apărut şi motoarele de căutare, care, deşi deloc sofisticate, indexau destul de bine conţinutul de pe web şi constituiau un punct de pornire al navigării, prin aceasta reprezentând o sursă importantă de trafic pentru site-urile web. 

Tot atunci specialiştii şi-au dat seama de necesitatea unui control conştient în procesul de creştere a vizibilităţii în motoarele de căutare, şi acest fapt a dat naştere unei noi ştiinţe: SEO – optimizarea pentru motoarele de căutare, care are drept scop mărirea traficului calitativ al unui site.

Serviciile SEO pe care le oferim sunt, în esență, următoarele:

SEO Google

Dezvoltare și promovare care satisface nevoile tale, atingând, îmbunătățind și menținând vizibilitatea site-ului în mediul online. Poți fi primul pe Google.

On-Page SEO

Dezvoltă conținutul de marketing într-unul accesibil și pentru motoarele de căutare. Echipa WeSoftware este pregătită să implementeze soluții eficiente, prin cele mai bune tehnici existente.

Link Building

Link building-ul este un element esențial într-o strategie eficientă de SEO. Vom gestiona link-urile inbound în așa fel încât cuvintele cheie targetate în Google să capete valoare.

De ce este important SEO?

SEO este important deoarece îți ajută business-ul să fie descoperit în uriașa galaxie ”www”. 

Un SEO bun este și mai benefic dacă răspunde la cele mai importante întrebări ale potențialilor tăi clienți, astfel generează vizite pe site și, la un moment dat, achizitii.