Dezvoltăm aplicații web și desktop pentru afacerea ta.

Gestionăm dezvoltarea aplicațiilor desktop, de la concepția, până la producția acestora, de la evaluarea tehnică aprofundată, până la dezvoltarea completă a softului și implementarea acestuia.

Aplicațiile noastre desktop îmbunătățesc performanța și cresc productivitatea muncii. Multumiță acestora, poți sincroniza procesele activității tale și concentra operațiunile IT, astfel încât activitatea ta să crească pe termen lung.

Software-ul la comandă este o soluție foarte comodă prin care puteți achiziționa programe informatice adaptate tuturor cerințelor specifice afacerii dumneavoastră. În acest sens WeSoftware pune la dispoziția dumneavoatră analiza necesităților care nu pot fi acoperite de aplicațiile software existente deja pe piață și propunem soluții dedicate, pe care le putem dezvolta conform cerințelor specificate de dumneavoastră. 

Rezultatele pe care le putem oferi clienților noștri vor fi unele consistente, având la bază soluții complete și durabile, perfect adaptabile cerințelor dumneavoastră în urmatoarele servicii și competențe:

Project management

Analiză, design și implementare

Quality assurance

Acceptance tests

Limbaje de programare diverse

Server și client side scripting

Database design și administrare

Tehnologii: .NET, JAVA, PYTHON, CSS, HTML5, etc.

Integrare soluții software în aplicații industriale

Aplicații de management al informației

 

Prin utilizarea unui program software la comandă complet și flexibil, veți constata, cu siguranță, într-un interval scurt de timp o creștere semnificativă a productivității companiei și a eficienței angajaților dumneavoastră. Misiunea principală a firmei noastre este de a vă oferi servicii IT care să faciliteze dezvoltarea afacerii dumneavoastră, să reducă costurile și timpii de realizare a sarcinilor și să fluidizeze procesele operaționale.